• ander
  • museet
  • cupcakes
  • krukmakeri hemjord
  • matmarknad
  • cafe
  • badhuset
  • smargas
  • tulpan

Vill du utvecklas med andra företag i Kristinehamn?

”Vill du öka lönsamheten, dra nytta av fler aktiviteter och

stärka samarbetet med din affärsgranne?

DÅ ÄR DET UTBILDNING TILLSAMMANS SOM ÄR NYCKELN -

OCH DET ÄR NU DET GÄLLER - INTE IMORGON!


Bättre affärer

Utbildningen utvecklar människor, företag och organisationer inom detaljhandel, hotell, restaurang och besöksnäringen. Målet är att öka lönsamheten. Vägen dit går via utbildning, kunskap och inspiration. Vi ska bli inspirerade och motiverade att förändra vårt arbetsliv i grunden. Utbildningen är skräddarsydd bara för Kristinehamn, anpassad efter våra behov och varje företags unika situation.

Alla är vi överens om att vi måste öka vår lönsamhet, lyckas vi med det blir alla nöjda, du som enskild företagare och VI tillsammans inom handel, besöksnäring och restaurang m.fl., kommunen och politiker. Men det hänger på oss, det hänger på att vi har ett tilltalande utbud men framförallt att vi levererar ett excellent bemötande till alla våra kunder. Det är det som avgör var kunden väljer att spendera sina pengar och a
tt skapa en gemensam målbild, delaktighet och öka förståelse.


För att nå en rakare väg mot målet har vi Omtänksamma Kristinehamn tagit hjälp av ett företag som heter StigFram. Alla i ledande roll kommer att få ledarskapsträning och alla våra viktiga medarbetare kommer få säljträning. Detta är en fantastisk möjlighet så anmäl er omgående då platserna är begränsade! Lägg därtill ansökta projektmedel på totalt 60.000:- från Fastighetsägarna GFR och Kristinehamn Handel som gör att du som medlem i Omtänksamma Kristinehamn blir erbjuden ett subventionerat pris, se nedan. Kom ihåg att alla är erbjuds denna utbildning, medlem eller inte för vi vill att alla ska få möjligheten att dra åt samma håll.

Ledarskap i drift, 4 heldagar (2 dagar ledarskap, 2 dagar affärsmannaskap) FULLBOKAD! Anmäl ditt intresse ändå så skapr vi ett nytt tillfälle i höst.

Syfte:             Utveckla ledarnas kompetens så att de på ett engagerande sätt kan leda sig själva och sina medarbetare att leverera excellent service och på så vis maximera försäljningen.

Vi lär oss hur man utvecklar och styr sin verksamhet i önskad riktning genom att arbeta med ekonomi, affärsutveckling och juridik.

Deltagare:      Ledare / ägare inom detaljhandel, hotell & restaurang eller annan besöksnäring

Datum & tid:   2 feb, 6 mars, 13 april, 4 maj: 9.00-17.00

Kunden i Fokus, 2 halvdagar

Syfte:             Skapa en förståelse för det enastående värdet av excellent service, vikten av intern samverkan samt insikt och kunskap i såväl kundpsykologi som omsorgsförsäljning

Målgrupp:       Medarbetare inom detaljhandel, hotell & restaurang och övrig besöksnäring (heltid+ extra)

Datum & tid:   Träff 1: Grupp 1, 3 mars kl 8.00-12.00, Grupp 2, 3 mars kl 13.00-17.00,

(Grupp 3, 4 mars kl 8.00-12.00)*

Träff 2: Grupp 1, 1 april kl 8.00-12.00, Grupp 2, 1 april kl 13.00-17.00,

(Grupp 3, 2 april kl 8.00-12.00)*

Avslutning & diplomering

Syfte:             Vi följer upp vad som hänt sen uppstarten och sätter fortsatta planer för framtiden. Avslutas med att alla får diplom och bubbel!

Målgrupp:       Alla ledare / ägare & medarbetare som deltagit i projektet

Datum & tid:   25 maj klockan 18.00-21.30
 
Pris (ex.moms)
Ledarskap i drift 6000:-
Kunden/besökare i fokus 2500:-

Om du är medlem i Omtänksamma Kristinehamn har du en betydligt lägre kursavgift.
Ledarskap i drift: 4000:-
Kunden/Besökaren i fokus: 1800:-
Priser gäller ex.moms.

Anmälan sker till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Uppge: Vilken utbildning, antalet per utbildning, företag, namn på deltagare, adress inklusive postnummer, espostadress och mobilnr.

*) Grupp 3 är reservdagar som vi fyller upp så fort grupp 1 & 2 blir fullbokade.

Sandra

Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 KCC

 Knapp konstmuseet

 Knapp turist

 Knapp sannabadet